Sayang2 aku..

Friday, April 8, 2011

JTMK

assalamualaikum..
hai3....
amboih...lama bebenor xupdate kan..
besa la...sibuk skit dgn stdy nih...lg 2 mgu ja g...lpas tuh hbis stdy...
insyaallah..

okeh...entry kali nih aku nak story skit psal hari keluarga JTMK dan dner mlm tu...
ekceli, event ni mgu lpas pnya..tp besa la kan..
mlm ni bru la aku smpat skit nk update psal event nih ...

event ni 1 hari ja...start wktu pagi smpai ke mlm ada dner...
wktu pg mmg aku xp sbb ada msalah prut skit...huhu
smpai lec aku en.hilmi tpon sbb dia hnya nmpk my bff ja kt dwan..
sdg aku best2 tdok pg tu...
tott....tottt...tott...(nada dering kitaro)
dgn dok pjam mata lg..aku cri nset..trus tgk kt screen nset..Lec En. Hilmi..
haaa...sudah dah...nak apa pg2 nih..msti soh aku p dwan ni...adohhh
antra perbualan kami...

aku:     helo...ya en.hilmi..ada pa??
en.hilmi:       haa..helo...hg dok ktna?
aku:      kt blik la en.hilmi...skit prut la xleh nak p..
en.hilmi:    btoi ka hg skit prut?ka skit mata?
aku:    btoi la en...
en:hilmi:    ha...xpa2...rehat la maw gtu..
aku:    okeh en...

letak2 tpon..trus tdok blik...bestnyaa...HAHHA..
taw dak sal pa en.hilmi kta aku skit mta??sbb nya aku ngn bff aku nih slalu xtdok mlm..
asyk bjaga ja wktu mlm...mai pg mla la...
tp hri tu mmg aku btoi2 skit prut maa...

bnyk sukaneka yg depa  wat tuk pg tu...
okeh...tgk gmbor k..

 geng2 dip 6





en.hilmi yg aku ckapkan tu



ptg tu ada gtng ryng...tp aku still xp g..
mlm ada dner aku p la...heee...
mkan2..aku suka..

enjoy da pic..

KJ baru...

wacaaaa....

BFF!!

wif princess


dip 6





okeh...hngga jumpa lagi...bye2..
muahahaha..
=)




2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....

sangat suka dengan header blog ini..

** folo ur blog...**29

Azariah Kamis said...

wkumsala...
thanks....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ 2010-2011.ALL RIGHT RESERVED BY AZARIAHKAMIS