Sayang2 aku..

Saturday, April 30, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..
mlm ni aku just BW ja..
jalan pnya jalan..aku tmasuk blog ini

cumil sgt blog dia..jom2 terjah blog dia..
wehh..dia ada wat contest plak tu..
aku pon apa g..
syarat dia sng jaa..tu aku msuk tuhh..

! anOther stOry tO tell yOu !
ni header blog dia...comel kan..
nak join..meh klik sini

dia wat contest psal pic desktop..
meh tgk pic desktop aku apa ekh..

ni pic desktop aku okeh..

sbb aku pkai pic ni tok laptop aku-
pic ni gmbar aku dgn bff aku msa p lwatan kt langkawi...
aku ska sgt dgn pic ni...sbb tiap kali aku bka laptop..
rsa tng ja bila tgk laut...suka sgt..
tenang ja kan...
klaw bleh..aku nak tiap2 hari nk tgk laut..tapi jauh la dri rmah aku..huhu
kat desktop aku ada 4 ja ikon..computer,c cleaner, tong sampah dengan 1 folder..
aku xsuka bnyk2 ikon kt desktop...cukup la 4 ni pon..
n ke empat2 ikon ni penting taww..
:)

okeh...cukup mrapu bnyk tu..

nak tag:

byeee









4 comments:

EB said...

Waa cantiknye...
Icon pn skit.. Bagus2..
Icon eb bnyk lg.. kn.. huhuhhu..
Btw good luck...

Azariah Kamis said...

huhu..thanks yaa..
jgn pji lbih2..
hee

.m y z. said...

smart sesangat pic ni sis!

em ziema takut nak tengok laut. lepas tsunami tetiba jadi trauma even rumah atuk depan laut je!

Azariah Kamis said...

myz:huhuhu...kdg2 kita kna trma semua tu...
ada yg ptt kta xblh trma..ada yg kita kna trima..
:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ 2010-2011.ALL RIGHT RESERVED BY AZARIAHKAMIS