Sayang2 aku..

Monday, April 18, 2011

contest sedap mata memandang :)

Assalamualaikum...

contest lagi...lagi2 contest aja...
xdak benda lain ka nk post??
huh..biaq la kt aku...ni aku pnya belog laah...
dah tertra kt atas..Azariah Kamis pnya belog...
hahah..

lgpon..aku ska jalan2 kt blog org..n tnmpk contest ni..trus ja aku wat entry pasal contest ni..
masuk ja belog Farah...comel kot..mcm org dia jgak..comel sgt2..
nak join klik sini



syarat2 dia sng ja kan...


1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)
2. Follow lah blog saya , biar senang awak semua tahu tentang Contestnih dari semasa ke semasa :)
3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :) letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D
4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)
5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)
tag:

bye2...

5 comments:

Shafiq Hashim said...

Semoga Berjaya

Far8 budak baik said...

contest je keje =p

kambeng.karbonat said...

budak baik datang melawat.

Azariah Kamis said...

abg shafiq: thanks yaa...

Farid: heee..biar la...jeles lah tu..
huhu

Azariah Kamis said...

K.K...alahai..baik la sgt..isk2..
tma ksh la sdi lawat belog yg xbrpa ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ 2010-2011.ALL RIGHT RESERVED BY AZARIAHKAMIS