Sayang2 aku..

Tuesday, September 4, 2012

Majlis Pertunangan Saya :)

Assalamualaikum 

ehem2 :)

nak mula dari mana ekh...ok2...


alhamdulilah...hubungan aza dengan Qayrol Hasri Hafiz berakhir dengan ikatan pertunangan pada 3.9.12
sudah 5 tahun aza kenal dengan tunang aza nie.aza kenal dia sejak dari aza sekolah form 3 lagi..kenal pon melalui dalam telefon.aza la gila2 sikit time tu..al maklumlah baru kenal henset camna...mis koll pnya mis koll tertekan no en.tunang.hahah

sejak dari tu aza kenal en.tunang sampai aza form 5 baru dapat jumpa dia sebab dia kerja dekat johor waktu tu.bila dah jumpa...hehe...terjatuh hati dengan dia and kami couple lepas aza habis spm tahun 2007 sampai sekarang.

lamakan sampai orang tanya bilalah nak boleh kahwin ni...insyallah xlama lagi...heheh...

terima kasih kepada banyak yang menolong pada hari majlis pertunangan aza...
terima kasih kepada zawani, ekin,ayu yang datang tolong
terima kasih kepada orang2 kampung yg banyak tolong 
terima kasih kepada abg syamil yg tolong ambik gambo
terima kasih kepada yg datang dan semua2 laa...
banyak2 terima kasih :)


so xmaw banyak2 merapu...santap la pic yang belambak nie okeh :)

cincin tunang :)

rombongan lelaki 




rombongan lelaki kena berjalan untuk sampai ke rumah aza..sebab nya...rumah aza tengah bendang..so jalan kecik ja..xdak tempat nak parking...kesian semua...peluh2 sampai kat rumah...



dalam rumah..


hantaran pihak lelaki 


hantaran pihak perempuan. 5 balas 7 




pukul 3.37 cincin di sarung ke jari :)




keadaan gambar di atas menunjukkan bakal mak mertua tanya tangan mana yg nak sarung..aza bagi dua2 tangan..haha...





en.tunang.ayah.mak.aza

aza.ayah.mak.kak miza

abang dengan kak no 3 xdapat join..ada sebab2 tertentu :)

bakal mak mertua :)


bakal ayah mertua :)

en.tunang ( qayrol hasri hafiz )






aza.bakal mak mertua 

aza.kak miza


dila.ayu.aza.wani.ekin


teman rapat saya :)

tunang saya :)


good...




saya sudah bertunang... :)



sekian saja untuk entry kali ini...

semoga  tali pertunangan ini sampai ke hari pernikahan

bye2... :)






































3 comments:

Arjuna Silvera said...

tahniah...sehingga kekal ke jinjang pelamin seterusnya ke jinjang kubur ( maaf ayat...sepatutmya ke akhir hayat)

KhaiRull Halfizy said...
This comment has been removed by the author.
Adrys Smileys said...

tahniah.....tobat keyh..bhahhaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ 2010-2011.ALL RIGHT RESERVED BY AZARIAHKAMIS