Sayang2 aku..

Monday, May 2, 2011

Perlis ( Muzium Kota Kayang, Perlis State Park, Tasik Melati, Timah Tasoh, Bukit Air )

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..

ptg ni aku nk hbiskan entry pasai cuti2 Perlis..dah baca entry2 sebelum ni?
xpala...xbca pon xpa..haha

mula2 kita p Muzium Kota Kayang ok?
Muzium Kota Kayang ni ada kt Kuala Perlis. dalam muzium ni ada barang- barang penemuan
arkeologi kat sekitar negeri Perlis ni..dalam muzium ni juga ada koleksi barang raja - raja..
jom2 tgk dlm muzium tu na..







boom dilaa 

eh..dia boom aku blik :)

abang kami :)


video


selepas ni kita p Perlis State Park...
taw dak ktna?yg sbnarnya Perlis State Park ni ada dekat atas bukit wktu nak naik Wang Kelian..
tp ritu xsmpat plak nak post..jadi aku post hari ni..xpa kan?
dekat Perlis State Park ni kita bleh picnic kt situ..bleh buat group wat kem kt situ...
bnyk aktiviti bleh buat kt situ..
:)






skrang kita p Tasik Melati plak okeh...
Tasik Melati dekat dengan umah bff aku..Dila..
kt situ tempat rekreasi ja..,tempat org joging ptg or pagi, ataw tempat2 org wat date...
opss..kantoi sudahh..haha
jom layan gambo k
:)










video


lpas Tasik Melati..jom kita p Empangan Timah Tasoh..
kt Timah Tasoh ni ada resort, ada pndok2 leh lepak...bestt kat situ..



pondok2



cantikkan?

resort

ntah apa2..

last kali jom kita p skodeng org mandi maw??
hahah..yg tu maw kan...
kt Bukit Air..kt sini bleh picnic..wat kem ka apa ka..
blh mndi2..





bestkan mndi :)



video

cukup la cuti - cuti perlis kali ni ok..
xdak dah smbungan..hbis dah..soo..
apa komen juri?
klaw mai perlis jgn lupa caling2 okeh..
:)

byeee






3 comments:

she-G said...

hai..trima kasih follow saya...dah follow balik...comei pic

Azariah Kamis said...

she-G...
okeh..thanks :)

Hanih Borhan said...

Rumah kat Kedah, dulu pernah sekolah kat Perlis...

tapi, tak menyempat jugak nak jalan2...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ 2010-2011.ALL RIGHT RESERVED BY AZARIAHKAMIS